top of page
Wandelschoenen

“De gerichte vragen van Carolien zorgden ervoor dat we al snel over meer dan koetjes en kalfjes praatten.”

— Mama van 2 zonen

Hiking in Forest

“Zeker aan te raden om samen te reflecteren, ervaringen te delen. We zijn allen zoekend als ouder van, als kind van, binnen een loopbaan, relatie...”

Mama van 1 peuter

NIEUWE DATA 2023

Woensdag 26/04/2023 om 19u30

Donderdag 11/05/2023 om 19u30

Woensdag 21/06/2023 om 19u30

De thema's zijn nog in beraad. Mogelijke opties: zelfvertrouwen, stress, tieners, grenzen...

Suggesties en voorkeuren zijn welkom!

Ga je mee?

Schrijf je alvast in voor één of meerdere Walk & Talks door een mailtje te sturen naar info@zuurstofvoorouders.be met vermelding van de gewenste datum.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van €18 per wandeling op BE51 7512 1157 8662 (StudiO2 BV) met vermelding van je naam + Walk & Talk + datum.

Indien je meteen inschrijft voor 3 wandelingen dan betaal je slechts €15 per wandeling.

Walk & talk?!

 

Een cocktail van ontspanning, ontmoeting, ontplooiing en ondersteuning

 

Met een mix van ouders met (bijna) één, twee, drie, vier, vijf… kinderen

 

Aangelengd met een waaier aan ervaringen met opvoeding, ouderschap en overeind blijven in de tropenjaren

 

Gekruid met onderbouwde kennis, inspirerende voorbeelden, opdrachten en vragen over diverse ouderschapsthema’s om je eigen ideeën aan af te toetsen

 

In other words: We doen een wandeling met een kleine groep ouders. We praten met elkaar over het ouderschap en leren van elkaars ervaringen. Ik zorg voor de route, voor informatie over het thema en enkele opdrachten en vragen om de gesprekken meer diepgang te geven. En voor een drankje en een klein hapje :-)

 

Voor wie?

Alle ouders, bijna-ouders, wensouders, pleegouders, plusouders, sterrenouders, adoptie-ouders...

Door wie?

Iedere Walk & Talk wordt begeleid door mezelf

 

Ik ben Carolien Coesens

Mama van 3 zonen: Fons (°2011), Gust (°2013) en Gaston (°2018)

Psychologe gespecialiseerd in het begeleiden van jonge ouders

Post-partum consulent opgeleid door Lieve Van Weddingen (psychotherapeute en auteur van de boeken ‘Mijn baby lacht… nu ik nog’ en ‘101 vragen van kersverse mama’s’)

Gepassioneerd door ouderschap en opvoeding, in het bijzonder Afgestemd opvoeden (jaaropleiding gevolgd bij Jürgen Peeters, psychotherapeut en auteur van het boek ‘Kinderen zijn geen puppy’s’)

Loopbaancoach voor mama's in samenwerking met loopbaancentrum Woep'ss!

 

Waar?

Startpunt van de wandeling is steeds (in de buurt van) de praktijk Zuurstof voor ouders: Lijnwaadmarkt 49 in Ename (Oudenaarde)

De wandeling is telkens 4 à 5 km in de mooie Vlaamse Ardennen, over zowel verharde als onverharde paden.

 

Wanneer?

Nieuwe data zullen steeds aangekondigd worden op de website en op de Facebookpagina. Word je graag persoonlijk op de hoogte gehouden, stuur me dan gerust een mailtje: info@zuurstofvoorouders.be dan ontvang je binnenkort mijn nieuwsbrief.

Waarom zou zo’n Walk & Talk een goed idee zijn voor jou?

 

  • Je komt letterlijk in beweging. Gegarandeerd bereik je vandaag je 10 000 stappen. Beter voor je lichaam én je gemoed dan een avond Netflixen of op je gsm scrollen.

 

  • Je ontmoet eens andere mensen dan de ouders aan de schoolpoort of de vriendin met wie je wekelijks gaat aperitieven, euh… lopen  Nieuwe mensen, nieuwe inzichten en wie weet wel ‘mamamaatjes’ voor het leven!

 

  • Zonder geplande afspraak in je agenda lukt het je maar niet om voldoende voor jezelf te zorgen. Wanneer je inschrijft voor een Walk & Talk win je dus twee maal: je zorgt voor jezelf én je kunt trots zijn dat je een afspraak met jezelf bent nagekomen.

 

  • Tijdens een Walk & Talk leer je niet alleen de andere ouders beter kennen, maar vooral ook jezelf. Je krijgt vragen aangereikt waar je tot hier toe misschien nog nooit over had nagedacht. Je wordt uitgedaagd om je eigen mening of situatie eens vanuit een ander perspectief te bekijken en misschien eens iets anders uit te proberen. En daar leer je sowieso uit. Immers, wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

  • Je leert op een informele en interactieve manier weer iets bij over een ouderschapsthema. Het is eens iets anders dan een boek lezen of een podcast luisteren.

 

  • Je zit wel met wat twijfels of vragen over het ouderschap, maar (nog) niet in die mate dat je er een coach of psycholoog voor zou betalen. Bring it on! De andere ouders en ikzelf staan tot je dienst.

 

Kun je niet wachten om je stapschoenen aan te trekken?

Schrijf je alvast in voor één of meerdere Walk & Talks door een mailtje te sturen naar info@zuurstofvoorouders.be met vermelding van de gewenste datum.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van €18 per wandeling op BE51 7512 1157 8662 (StudiO2 BV) met vermelding van je naam + Walk & Talk + datum.

Indien je meteen inschrijft voor 3 wandelingen dan betaal je slechts €15 per wandeling.

Tot binnenkort!

bottom of page