top of page

4. Loopbaanbegeleiding

Een frisse wind in je loopbaan als mama

balanceren.jpg
Heb je het gevoel dat je er als mama niet in slaagt om alle ballen in de lucht te houden?
Vind je na je ‘zwangerschapsrust’ maar geen (nieuw) evenwicht tussen je werk en je gezinsleven?
Twijfel je of je de stap zou zetten naar een andere job (en welke dan)?
Denk je eraan om minder te gaan werken, maar weet je niet zeker of dit wel de oplossing zal zijn?

Blijft er na een werkdag écht geen energie meer over voor je kinderen, je partner, laat staan voor jezelf?

 

 

 

 

 

 

 

 

Mama zijn staat immers niet los van je professionele rol. Wanneer je werksituatie energie vreet, blijft er vaak niet veel ademruimte over om er voor je kinderen te zijn op de manier die jij graag wilt. Een gelukkige mama op het werk is een gelukkige mama thuis én omgekeerd! Samen met jou bekijk ik daarom graag hoe je opnieuw kunt ‘opladen’ van je werk, hoe je ook op werkvlak beter voor jezelf kunt zorgen en naar je gevoel kunt luisteren. Je kinderen (én je partner, baas, collega’s…) zullen je dankbaar zijn :-)

 

Je bent welkom in mijn warme, huiselijke praktijkruimte StudiO2 te Ename (Oudenaarde) voor een open gesprek, het zoeken naar wat jij écht wilt en indien nodig een duwtje om eens buiten je comfortzone te gaan piepen... Geen standaard vragenlijstjes, wel een persoonlijke aanpak en ogen-openende opdrachten. Ik hou er ook van om je in beweging te brengen door samen op stap te gaan in de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen. Instant meer zuurstof!

 

 

 

 

 

 

 

Ben je werknemer of zelfstandige en heb je minstens 7 jaar werkervaring? Dan kun je gebruik maken van loopbaancheques! Hiermee heb je recht op 2 pakketten loopbaanbegeleiding van in totaal 7 uren, om de 6 jaar. Het eerste pakket bedraagt 4 uren. Voor de tweede loopbaancheque krijg je 3 uren begeleiding. Door aankoop van een loopbaancheque is je eigen bijdrage slechts €40 per pakket. Deze cheques bestel je hier online.

loopbaanbegeleiding mama
Welkom bij Zuurstof voor ouders! Samen met loopbaancentrum Woep’ss…! bied ik loopbaanbegeleiding aan voor mama’s.
loopbaanbegeleiding mama

Wees welkom! Laat hier een berichtje achter en ik contacteer je voor een vrijblijvende kennismakingsbabbel. Doen, want jij bent het waard :-)

Tevreden mama's:

"Carolien slaagde erin om weer wat rust, reinheid en regelmaat in mijn loopbaan te brengen - wat kinderen vaak nodig hebben, maar ikzelf blijkbaar ook :-) Dankjewel!"

Mama S.

"Heel blij dat ik de stap gezet heb en op weg ben. Dankjewel alvast, ook voor de heldere huiswerkopdrachtjes."

Mama J.

bottom of page