top of page

Mijn visie

Image by Jess @ Harper Sunday

Zorgen voor jezelf

=

zorgen voor je kind

Het is belangrijk dat ouders eerst voor zichzelf zorgen om op een goede manier voor hun kind te kunnen zorgen. In een vliegtuig wordt ook gevraagd om eerst je eigen zuurstofmasker op te zetten en dan pas je kind te helpen.

Image by Jordan Whitt

Afgestemd opvoeden

Kinderen zijn geen puppy's. Door verbinding, afstemming en emotieregulatie centraal te zetten in de opvoeding, kunnen we hen helpen opgroeien tot zelfsturende volwassenen.

It takes a village to raise a child

In de huidige maatschappij leven gezinnen voornamelijk in hun eigen bubbel. De eerste maanden en jaren zijn voor jonge ouders vaak erg zwaar. Erkenning en ondersteuning is in deze levensfase belangrijk, maar moeilijk te vinden. Daarom wil ik ontmoetingen tussen gelijkgestemde ouders faciliteren door laagdrempelige (gezins)activiteiten.

Image by Kimson Doan

Echtheid & kwetsbaarheid

Ik ben ook niet perfect. Ook al heb ik de kennis en de ervaring, ook bij mij loopt niet alles van een leien dakje. Ik deel graag, maar met een klein hartje, mijn groeiproces om zo ouders te inspireren om zelf dappere stapjes te zetten die hen dichter brengen bij de ouder (partner, vriendin, zus, collega…) die ze kunnen en willen zijn.

#walkyourtalk

Image by Alexander Milo
bottom of page